Hemma igen..

Efter en skön helg i stugan =) snacka om livskvalite att vara där.
Vi har tittat tv, ätit gott å bastat. Alicia har haft med sej en kompis hela helgen, dom har kört skoter trots lite snö.

Jag ska snart påbörja middagen, fläskfile blir det idag .
Synd att syster varit dålig ihelg, så dom inte kunnat komma ut å hälsa på.
Glad att du syster "pratat" med A. Nu gäller det bara att kämpa tillsammans.

Nu ska jag göra nå roligare...Hej så länge...Kram /Lena

27 Nov

Är i stugan å myser i helg =), just nu är jag på jobbet , pappa skottar snö, har ju som kommit lite igen =) skööönt..
Ranja verkar oxå trivas i stugan , som älskade Wilda <3 gjorde. Saknar henne som fan , och kallar Ranja för Wilda allt som oftas...

Nå, har varit rättegång i dagarna tre , hade gärna gått dit men tyvärr måste ju vi dödliga JOBBA för vår överlevnad!! =/ Men hörde att de va en viss häxa som tror att vi inte vågade gå dit ??? Hur i helvete kan det vara andras fel va dom själv ställt till ???? Jävla äckliga människa ..Ursäkta språket ..men e så in i helvete arg , Jag tycker inte man ska skydda en gärningsman , men ... Är man nära släkt så behöver man inte vittna om man inte vill !! Men det kanske känns skönt att "sparka" på någon som redan ligger ???? Undrar själv varför dom inte va där ???
Helt klart ska dom inblandade ha sina straff, absolut, men anser att INGEN människa e sämre än att dom kan förändras. Och alla behöver sin familj i svåra stunder !!!
Men vissa kanske har svårt att se , vilka som är ens familj och vilka som inte är det.
Tror fortfarande att alla får sitt , förr eller senare.Och med det menar jag att sannningen kommer fram , med buller och bång .Men "lika barn leka bäst" och dom verkar ju ha hittat varandra, häxorna..
Jag kan inte heller förstå, hur man kan vända ryggen mot sitt eget kött och blod ??? Vad dom än gör, våra barn, så älskar man väl dom ?? Utan förbehåll???
Menar, kollade ni på tv, programmet om killen som tagit ihjäl sin egen bror , drogpåverkad..
Hans mamma sa att man älskar ju sitt barn ändå!!
Som mamma kan jag själv säga, att hade det varit min son som var inblandad, så hade jag självklart stöttat honom och hjälpt honom med det han behövt hjälp med !!
Absolut ska man ha konsekvenser när man " misshandlar" en annan människa, har själv blivit misshandlad för ett par år sedan , och det var inte trevligt, det blev nerlagt trots bilder på mej från både polis och sjukhus, men eftersom dom som gjorde det hade så mycket på sej så var det ingen ide att åtala =/ fattar inte hur fan man kan resonera så ??

NÄ, vi kommer hjälpa dej vännen , det svär jag på .. och det handlar inte om att acceptera sanningen ..

Och förresten , det va lite kul att grejerna kom tillbaka, trots att en skrev att hon visste minsann att killarna sålt dom ?? Och dessutom vars dom hamnat oxå..*asg*

Nå nu ska jag fortsätta här, vi hörs...Kram //Lena


Long time

Blir inte att man skriver här så mycket, skriver ju dagligen på FB så alla ens nära kan läsa där.
Å har fullt upp me min lilla bäbis...*L* hon e så mysig ..

Tänkte jag ska visa upp henne lite...;)



Hon växer så det knakar .
Ja ja jag ska skriva lite mera här sen...kram /Lena